Το INSPIRE Festival 2024 έρχεται να «ξυπνήσει» τη Λευκωσία με μια γιορτή της επιχειρηματικότητας - AbleBook

Το INSPIRE Festival 2024 έρχεται να «ξυπνήσει» τη Λευκωσία με μια γιορτή της επιχειρηματικότητας

Το INSPIRE Festival 2024, που διοργανώνεται από την IMH Business, πρόκειται να κατακλύσει τη Λεωφόρο Μακαρίου στις 3 και 4 Οκτωβρίου, φέρνοντας το πνεύμα της επιχειρηματικότητας στην καρδιά της πόλης. Αυτή η ζωντανή διήμερη εκδήλωση αποτελεί ένα φόρο τιμής προς την επιχειρηματικότητα σε όλες τις μορφές και κλίμακες της, στοχεύοντας να εμπνεύσει άτομα όλων των ηλικιών και προελεύσεων να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους για επιτυχία.

Με την Ablebook να στηρίζει το φεστιβάλ ως Συνεργάτης Προσβασιμότητας, οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν εύκολα να αποκτήσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες προσβασιμότητας του φεστιβάλ μέσω της εφαρμογής Ablebook App. Η εφαρμογή εξασφαλίζει ότι όλοι, ανεξαρτήτως κινητικών ή άλλων αναγκών, μπορούν να συμμετάσχουν πλήρως και να απολαύσουν τις εκδηλώσεις.

Το INSPIRE 2024 τιμά το όνομά του, προσφέροντας δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις σχεδιασμένες να πυροδοτήσουν τη δημιουργικότητα και την επιμονή. Από συναρπαστικές ιστορίες επιχειρηματιών, masterclasses και πάνελ που προκαλούν σκέψη, μέχρι ζωντανά podcasts, χαλαρές συζητήσεις και street parties, υπάρχει κάτι για όλους, από 15 έως 95 ετών. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική, street food και γιορτινό κλίμα, με στόχο την ενίσχυση της αίσθησης κοινότητας και έμπνευσης.

Με πολλαπλές σκηνές σε κοντινή απόσταση, το φεστιβάλ υπόσχεται έναν ανεμοστρόβιλο δραστηριοτήτων, προσφέροντας μια ποικιλία διαδραστικών εκδηλώσεων για περισσότερους από 3.000 επισκέπτες. Είτε συμμετέχουν σε συναρπαστικές συνεντεύξεις, είτε σε πάνελ συζητήσεων, είτε απολαμβάνουν μια χαλαρή κουβέντα με κοκτέιλ, οι επισκέπτες θα έχουν ατελείωτες ευκαιρίες να δικτυωθούν, να μάθουν και να εμπνευστούν.

Το φετινό INSPIRE Festival αναμένεται να είναι το πιο δυναμικό μέχρι τώρα, προβάλλοντας το επιχειρηματικό πνεύμα που κινεί την Κύπρο μπροστά. Σημειώστε τις ημερομηνίες σας και ελάτε μαζί μας για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο καινοτομία, δημιουργικότητα και γιορτή της επιχειρηματικότητας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσβασιμότητα του φεστιβάλ, κατεβάστε την εφαρμογή Ablebook.

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.