Το Ablebook θα συμμετέχει στο Accessible City Larnaca - AbleBook

Το Ablebook θα συμμετέχει στο Accessible City Larnaca

Με αφορμή το Access City το μήνα Μάιο για άτομα με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας, τα μέλη του Round Table 3 Λάρνακας με την υποστήριξη του Ablebook ετοιμάζουν εκδήλωση με τίτλο “Accessible City Larnaca” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Μαΐου 2023, στην πλατέια Ευρώπης και στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων (Λεωφόρος Αθηνών) από τις 16:00 μέχρι και τις 20:00.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άτομα με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας και τρόποι που μπορεί ο καθένας από εμάς, να συνεισφέρει για την εύκολη προσβασιμότητα τους.

Με το μότο “Μπορείς – Μπορείτε – Μπορούμε”, μαζί πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι οι πόλη μας πρέπει να είναι προσβάσιμη για τα άτομα με αναπηρία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμαρχου Λάρνακας, κύριου Ανδρέα Βύρα ενώ κατα την διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβει χώρα ποδηλατική βόλτα μαζί με τους πολίτες σε τροχοκαθίσματα, χειρήλατα, ποδήλατα αλλά και περπατώντας.

Η βόλτα θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ευρώπης στις 16:30 και θα καλύψουμε μια μικρή απόσταση στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Το παρών της θα δώσει και η πλατφόρμα μας Ablebook, ενημερώνοντας το κοινό για τις υπηρεσίες και πληροφορίες που παρέχει η εφαρμογή, σε άτομα με αναπηρίες και ευάλωτες ομάδες γύρω από την προσβασιμότητα σε όλους τους τομείς. Ο εμπνευστής της και εκ των ιδρυτών της, Ανδρέας Βασιλείου θα είναι παρών και θα μοιραστεί το πλάνο ανάπτυξης της πλατφόρμας μαζί με τους παρευρισκόμενους. Επιπρόσθετα, στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει μουσική από DJ και θα διεξαχθούν δραστηριότητες μέσα από τις οποίες θα αναδειχθούν οι διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ΑμΕΑ, όταν δεν υπάρχει προσβασιμότητα.

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.