ΚΕΒΕ ΓΕ ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ - Βράβευση του Ανδρέα Βασιλείου, CEO & Founder της Ablebook - AbleBook

ΚΕΒΕ ΓΕ ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ – Βράβευση του Ανδρέα Βασιλείου, CEO & Founder της Ablebook

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια ανακοινώνουμε την βράβευση του Ανδρέα Βασιλείου, CEO & Founder της Ablebook, από το ΚΕΒΕ (Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) στα πλαίσια των Βραβείων Νέων Επιχειρηματιών «Γε’ Νέο Επιχειρείν», στην κατηγορία «Κοινωνική Προσφορά» για το έτος 2023.

Τα Βραβεία Νέων Επιχειρηματιών απονέμονται από το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το περιοδικό «Θεσσαλονίκης Δρώμενα», με στόχο την ανάδειξη και προβολή της νεανικής επιχειρηματικότητας και την ενσωμάτωση των νέων επιχειρηματιών σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, με γνώμονα την αξιοκρατική αξιολόγηση.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Αννίτας Δημητρίου, στο κτίριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας, στην αίθουσα Π. Πασχαλίδη. Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση της αφοσιωμένης προσφοράς της Ablebook στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς και της δημιουργίας μιας πιο προσβάσιμης και συμπεριληπτικής κοινότητας.

Η Ablebook ξεκίνησε με ένα όραμα, το όραμα μιας κοινότητας όπου όλοι, ανεξαρτήτως δυσκολιών και αναπηριών, μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στη ζωή και να απολαμβάνουν τα πλούτη της. Μέσω της πλατφόρμας μας, παρέχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρίες.

Αυτή η βράβευση ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε το έργο μας προς την κατεύθυνση της πραγματοποίησης του όραμά μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα μας στην Ablebook, τους συνεργάτες μας, όλους όσους μας στήριξαν σε αυτό το ταξίδι αλλά και την επιτροπή του ΚΕΒΕ που μας επέλεξε για αυτό το βραβείο.

“Το έργο μας συνεχίζεται, και αυτή η βράβευση μας δίνει ακόμη περισσότερη ενέργεια και δέσμευση για να προχωρήσουμε προς την κατεύθυνση της πραγματοποίησης του όραμά μας. Σας ευχαριστούμε θερμά για αυτήν την τιμή, και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για έναν κόσμο που είναι προσβάσιμος από όλους.”

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.