Η Ablebook Συνεργάζεται με το Metropolis Mall για Περισσότερη Προσβασιμότητα και Συμπερίληψη  - AbleBook

Η Ablebook Συνεργάζεται με το Metropolis Mall για Περισσότερη Προσβασιμότητα και Συμπερίληψη 

Το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, το Metropolis Mall στη Λάρνακα φιλοξένησε μια σημαντική ημερίδα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, σε συνεργασία με την Ablebook, μια εφαρμογή που αποσκοπεί στη βελτίωση της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρίες στο αστικό περιβάλλον. Η εκδήλωση είχε ως στόχο να ενημερώσει το κοινό για τη συνεργασία του Metropolis Mall με την Ablebook και τα πολλά προνόμια που προσφέρει η εφαρμογή στους χρήστες της. 

Η Ablebook είναι μια εφαρμογή που παρέχει πληροφορίες και υπηρεσίες σχετικά με την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ σε αστικά κέντρα και χωριά σε όλη την Κύπρο. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να βρουν πληροφορίες για προσβάσιμες τοποθεσίες, να δουν φωτογραφίες από αυτές, να επικοινωνήσουν με επιχειρήσεις και να αναφέρουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε κάποιον χώρο. Επιπλέον, η εφαρμογή περιλαμβάνει πληροφορίες για δημόσιους χώρους στάθμευσης για τα ΑΜΕΑ σε όλη την Κύπρο. 

Το πρώτο χαρακτηριστικό της Ablebook είναι ένας διαδραστικός χάρτης που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν την τοποθεσία που θέλουν να κατευθυνθούν, δείχνοντας τους την πιο προσβάσιμη διαδρομή. Μπορούν επίσης να δουν τις διαθέσιμες διευκολύνσεις προσβασιμότητας σε κάθε τοποθεσία μέσω φωτογραφιών και να επικοινωνήσουν απευθείας με τις επιχειρήσεις σε περίπτωση ανάγκης. 

Το δεύτερο χαρακτηριστικό, γνωστό ως Ablecard, είναι μια κάρτα μέλους αποκλειστικά για άτομα με αναπηρίες. Μέσω αυτής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν επιπλέον προνόμια σε επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την Ablebook, όπως εκπτώσεις και ειδικές προσφορές. 

Το τρίτο χαρακτηριστικό της εφαρμογής, το Kids section, παρέχει πληροφορίες για προσβάσιμους χώρους όπου τα παιδιά με αναπηρίες μπορούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και διάφορες δραστηριότητες. 

Το τελευταίο διαθέσιμο χαρακτηριστικό είναι το Ablebook Portal, το οποίο επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους δημοτικούς φορείς να διαχειρίζονται τις τοποθεσίες τους στην εφαρμογή και να ενημερώνουν το περιεχόμενό τους. Αυτό διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες σχετικά με την προσβασιμότητα είναι πάντα ενημερωμένες και σύμφωνες με τις πρότυπες προδιαγραφές. 

Η συνεργασία μεταξύ της Ablebook και του Metropolis Mall είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση μιας κοινωνίας ισότητας και συμπερίληψης. Με τις προσβάσιμες εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, το Metropolis Mall αντιπροσωπεύει ένα παράδειγμα για άλλες επιχειρήσεις να ακολουθήσουν, κάνοντας την κοινότητά μας πιο προσβάσιμη για όλους. 

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.