Η Ablebook επισκεύθηκε το Pascal English School για να ενημερώσει τους μαθητές για το έργο της - AbleBook

Η Ablebook επισκεύθηκε το Pascal English School για να ενημερώσει τους μαθητές για το έργο της

Ο Ανδρέας Βασίλειου CEO της Ablebook πραγματοποίησε μια επίσκεψη στο Pascal English School με σκοπό να ενημερώσει τους μαθητές για το έργο της και να ανοίξει τον διάλογο για την προώθηση της προσβασιμότητας και των ίσων ευκαιριών στην κοινωνία.

Η Ablebook Ltd παρέχει την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα “Ablebook” στην Κύπρο, παρέχοντας πληροφορίες για προσβάσιμα μέρη και υπηρεσίες για άτομα με αναπηρίες και ευάλωτες ομάδες. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με στόχο να προάγει την προσβασιμότητα και να παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες που ενθαρρύνουν τη συμμετοχή, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες στην κοινωνία για άτομα με αναπηρίες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Pascal English School, οι εκπρόσωποι της Ablebook είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν απευθείας με τους μαθητές, να παρουσιάσουν την πλατφόρμα τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Η συνάντηση επέτρεψε τη δημιουργία ενός ανοικτού διαλόγου για την ανάγκη προώθησης της προσβασιμότητας και των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

Τέλος, η Ablebook Ltd εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς την κοινότητα του Pascal English School για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη που παρείχε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους.

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.