Η Ablebook Βραβεύτηκε στα Βραβεία Νεολαίας 2024 για την Εξάλειψη Κοινωνικών Διακρίσεων - AbleBook

Η Ablebook Βραβεύτηκε στα Βραβεία Νεολαίας 2024 για την Εξάλειψη Κοινωνικών Διακρίσεων

Με υπερηφάνεια και χαρά ανακοινώνουμε την βράβευση της Ablebook στα Βραβεία Νεολαίας 2024 του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, στην κατηγορία “Εξάλειψη Κοινωνικών Διακρίσεων”.

Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τη δέσμευση και την αφοσίωση της Ablebook στην προώθηση της προσβασιμότητας μέσω της τεχνολογίας. Η Ablebook σχεδιάστηκε από την αρχή με τον στόχο να διευκολύνει τη ζωή ατόμων με αναπηρία, προσφέροντας μια πλατφόρμα που είναι προσιτή και εύχρηστη για όλους.

Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της ομάδας μας να κάνει την κοινωνία πιο προσιτή και προσβάσιμη για όλους, ανεξαρτήτως των διαφορετικών αναγκών και δεξιοτήτων τους.

Η Ablebook θέλει να ευχαριστήσει τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου για αυτήν την τιμή, καθώς και τους χρήστες και τους συνεργάτες της για τη στήριξή τους. Είναι μεγάλη μας χαρά που μπορέσαμε να μοιραστούμε αυτήν την σημαντική στιγμή μαζί σας στην Τελετή Βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2024, στο Ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία.

Επίσης, επιθυμού να ευχαριστήσουμε όλους τους χρήστες και τους συνεργάτες μας που μας έχουν υποστηρίξει και εμπιστευθεί την Ablebook. Χωρίς εσάς, αυτή η επίτευξη δεν θα ήταν ποτέ δυνατή.

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.