Η Ablebook ανέπτυξε συνεργασία με τα Mall of Cyprus και Mall of Engomi - AbleBook

Η Ablebook ανέπτυξε συνεργασία με τα Mall of Cyprus και Mall of Engomi

Η εφαρμογή Ablebook ανακοινώνει με χαρά τη νέα της συνεργασία με τα Mall of Cyprus και Mall of Engomi, εντάσσοντας τους χώρους τους στην πλατφόρμα της. Αυτή η συνεργασία στοχεύει στη διευκόλυνση της πρόσβασης και την παροχή πληροφοριών για άτομα με αναπηρία και άλλες ευάλωτες ομάδες.

Η Ablebook είναι μια καινοτόμος εφαρμογή σε Android και iOS συσκευές που στοχεύει στη βελτίωση της προσβασιμότητας και στην υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία και άλλων ευάλωτων ομάδων, προσφέροντας πληροφορίες και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Τα Mall of Cyprus και Mall of Engomi προσφέρουν μια σειρά από προσβάσιμες υποδομές, όπως ειδικούς χώρους στάθμευσης κοντά στις εισόδους, ράμπες, προσβάσιμες τουαλέτες και άνετους χώρους για αμαξίδια. Μέσω της συνεργασίας αυτής, οι χρήστες της εφαρμογής Ablebook που επισκέπτονται τα συγκεκριμένα εμπορικά κέντρα μπορούν να ενημερώνονται για τις προσβάσιμες εγκαταστάσεις και να ζητούν βοήθεια, εάν χρειαστεί, από το αρμόδιο προσωπικό του εμπορικού κέντρου. Έτσι, διασφαλίζεται ότι όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία των αγορών τους και τις στιγμές τους χωρίς εμπόδια.

Η συνεργασία μας με τα Mall of Cyprus και Mall of Engomi αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση μιας πιο ισότιμης και ανοιχτής κοινωνίας για όλους. Προσφέροντας εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία, τα εμπορικά κέντρα συμβάλλουν θετικά στην κοινωνική πρόοδο και αλληλεγγύη.

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.