Ημερίδα ενημέρωσης Ablebook App σε συνεργασία με τον Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολλαπλής Σκλήρυνσης - AbleBook

Ημερίδα ενημέρωσης Ablebook App σε συνεργασία με τον Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολλαπλής Σκλήρυνσης

Η Ablebook και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολλαπλής Σκλήρυνσης πραγματοποίησαν μια επιτυχημένη παρουσίαση του Ablebook App την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Φουαγιέ του Δήμου Στροβόλου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει η Ablebook για την προώθηση της προσβασιμότητας και των ίσων ευκαιριών.

Το Ablebook App αποτελεί την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα στην Κύπρο που παρέχει πληροφορίες για προσβάσιμα μέρη και υπηρεσίες για άτομα με αναπηρίες και ευάλωτες ομάδες. Οι συμμετέχοντας στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις λειτουργίες του Ablebook App και να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία και των ευάλωτων ομάδων.

Ενώ εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς το Δήμο Στροβόλου για την ευγενική παραχώρηση του χώρου, η παρουσίαση του Ablebook App σημάδεψε επίσης με την παρουσία του Δήμαρχο του Δήμου Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, που τίμησε την εκδήλωση με μια ενθαρρυντική ομιλία για τη σημασία της προσβασιμότητας στην κοινότητά μας.

Η Ablebook Ltd δεσμεύεται να συνεχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση της προώθησης της προσβασιμότητας και της διασφάλισης ίσων ευκαιριών για όλους. Το Ablebook App αναμένεται να γίνει ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας, επιτρέποντας σε άτομα με αναπηρία και ευάλωτες ομάδες να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνία.

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.