Ημερίδα Ενημέρωσης για το Ablebook App: Μια Συνεργασία με τον ΠΟΑΑ Λεμεσού - AbleBook

Ημερίδα Ενημέρωσης για το Ablebook App: Μια Συνεργασία με τον ΠΟΑΑ Λεμεσού

Η Ablebook σε συνεργασία με την ΠΟΑΑ Λεμεσού (Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων) πραγματοποίησαν την Ημερίδα Ενημέρωσης για το Ablebook App στις 07 Φεβρουαρίου 2024, στο Pefkos City Hotel.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει το Ablebook App για την προώθηση της προσβασιμότητας και των ίσων ευκαιριών. Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς το Pefkos City Hotel για τη φιλοξενία και τη στήριξή τους σε αυτήν την προσπάθεια. Η παρουσίαση του Ablebook App επιπλέον τίμησε με την παρουσία του τον Δήμαρχο του Δήμου Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος αναγνώρισε τη σημασία της προσβασιμότητας σε κάθε Δήμο και τόνισε την αναγκαιότητα των Δημοτικών Αρχών να συμβάλουν σε αυτό το έργο.

Η Ablebook δεσμεύεται να συνεχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση της προώθησης της προσβασιμότητας και της διασφάλισης ίσων ευκαιριών για όλους. Το Ablebook App αναμένεται να γίνει ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας, επιτρέποντας σε άτομα με αναπηρία και ευάλωτες ομάδες να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνία.

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.