Ημερίδα για την Προσβασιμότητα των ΑμεΑ στον Τουρισμό στην Κύπρο - AbleBook

Ημερίδα για την Προσβασιμότητα των ΑμεΑ στον Τουρισμό στην Κύπρο

Η Ablebook ανακοινώνει τη διοργάνωση μιας σημαντικής ημερίδας με θέμα την προσβασιμότητα των ΑμεΑ (Άτομα με Αναπηρία) στις τουριστικές υπηρεσίες, ειδικότερα στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κύπρου. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου 2023, στο Radisson Blu Larnaka, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει πρακτικές λύσεις, προϊόντα και μηχανισμούς που στοχεύουν στη βελτίωση της προσβασιμότητας των ΑμεΑ στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Επίσης τελείτε υπό την αιγίδα του ΠΑΣΥΞΕ.

Στόχος αυτής της ημερίδας είναι η προώθηση του τουρισμού για τα Άτομα με Αναπηρία και η βελτίωση της προσβασιμότητας γενικότερα στον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού. Η Κύπρος προσφέρει ήδη σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως οι μικρές αποστάσεις, το καλό κλίμα και οι ασφαλείς παραλίες, καθιστώντας τη χώρα αυτή ιδανική για τέτοιες πρωτοβουλίες.

Στο πλαίσιο αυτής της ημερίδας, θα παρουσιαστούν:

  1. Ειδικές Συνεργασίες και Παροχές της Εφαρμογής Ablebook: Παρουσίαση της εφαρμογής Ablebook και των προϊόντων που προσφέρει για τη βελτίωση της προσβασιμότητας.
  2. Προκλήσεις του Ξενοδοχειακού Τομέα και Ανάγκες των ΑμεΑ: Ανάλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο ξενοδοχειακός τομέας σε θέματα προσβασιμότητας και των αναγκών των ΑμεΑ.
  3. Νέες Τάσεις στα Προϊόντα για ΑμεΑ στον Τομέα των Ειδών Υγιεινής: Παρουσίαση εξειδικευμένου εξοπλισμού για άτομα με αναπηρία στον τομέα ειδών υγιεινής από τον κ.Marco Ragno Εxport Μanager της Ponte Gulio, αποκλειστικός αντιπρόσωπος η εταιρεία Studio Bagno.
  4. Βιωματικές Εμπειρίες: Παρουσίαση βιωματικής εμπειρίας ως τουρίστρια με αναπηρία από την Ραφαέλα Μιλτιάδους, Marketing Manager της Altamira Real Estate.

Η Ablebook Ltd είναι μία από τις καινοτόμες εταιρείες στην Κύπρο που δραστηριοποιείται στον τομέα της προσβασιμότητας και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Μέσω της εφαρμογής Ablebook, στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ατόμων με Αναπηρία και άλλων ευάλωτων ομάδων, επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να έχουν πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής στο Microsoft Forms.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην ημερίδα μας και να συνεισφέρετε στην προώθηση της προσβασιμότητας και της ενσωμάτωσης των ΑμεΑ στον τομέα του τουρισμού στην Κύπρο. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο ανοικτή και φιλική κοινωνία για όλους.

Ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την στήριξη τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, τον Μέγα χορηγό μας doValue Cyprus,  το Radisson Blu Hotel όπου θα λάβει χώρα η εκδήλωση, και τους χορηγούς Πολυκλινική Υγεία, Choose Your Cyprus και Bautech Systems.  

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.