Αγώνας Καλαθοσφαίρισης σε Τροχοκάθισμα «Ο αθλητισμός μας ενώνει» - AbleBook

Αγώνας Καλαθοσφαίρισης σε Τροχοκάθισμα «Ο αθλητισμός μας ενώνει»

Το American International School in Cyprus, σε συνεργασία με την Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης σε Τροχοκάθισμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Κ.Ο.Κ.), διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο Αγώνας Καλαθοσφαίρισης σε Τροχοκάθισμα «Ο αθλητισμός μας ενώνει» το Σάββατο 18 Μαΐου, ώρα 14:30-17:00 στο Κλειστό Γήπεδο Κεραυνού Στροβόλου «Κώστας Παπαέλληνας». Η είσοδος είναι δωρεάν. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριου Νίκου Χριστοδουλίδη. 

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση του αθλήματος καλαθοσφαίρισης σε τροχοκάθισμα στο ευρύτερο κοινό, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξή του και την οικονομική ενίσχυση των τεσσάρων σωματείων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο αυτή τη στιγμή. 

Ο τίτλος «Ο αθλητισμός μας ενώνει» σημαίνει ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να ενώσει ανθρώπους ανεξαρτήτως φυλής, εθνικότητας, θρησκείας ή κοινωνικής θέσης. Στο πλαίσιο του αθλητισμού, οι άνθρωποι συναντιούνται, συνεργάζονται και ανταγωνίζονται μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα κοινό σημείο επαφής μέσω μίας κοινής εμπειρίας. Η αθλητική δραστηριότητα μπορεί να δημιουργήσει γέφυρες μεταξύ διαφορετικών κοινοτήτων και να προωθήσει την κοινωνική συνοχή και την κατανόηση. 

Το American International School in Cyprus (A.I.S.C.), είναι αγγλόφωνο ιδιωτικό σχολείο στη Λευκωσία. Προσφέρει αμερικανική και διεθνή πανεπιστημιακή προπαρασκευαστική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του προγράμματος International Baccalaureate για τα δύο τελευταία χρόνια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το σχολείο ανήκει στην Esol Education. 

Αποστολή του σχολείου είναι να αναπτύσσει δια βίου εκπαιδευόμενους μαθητές, να τους εφοδιάζει ώστε να πετύχουν ακαδημαϊκή αριστεία, να φροντίζουν την προσωπική τους ευημερία και να γίνουν υπεύθυνοι παγκόσμιοι πολίτες που επηρεάζουν θετικά τον κόσμο. Η εκπαίδευση στο American International School in Cyprus στοχεύει στην ολιστική ανάπτυξη του παιδιού, καλλιεργώντας την αίσθηση της αξίας, της ηγεσίας, της ακαδημαϊκής αριστείας και της ανεξαρτησίας. Οι μαθητές συμμετέχουν τακτικά σε πρωτοβουλίες κοινωνικής προσφοράς σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, που αποτελούν εμπειρίες ζωής που χτίζουν χαρακτήρα. Η εκπαίδευση στο AISC είναι πλούσια με ποικίλες μαθησιακές εμπειρίες και ευκαιρίες για προσωπικά επιτεύγματα. 

Το American International School in Cyprus εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη του προς τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης. Η υποστήριξη και χορηγία τους αποτελεί τον πυλώνα για την επιτυχία της εκδήλωσης, ενισχύοντας την αποστολή και τους στόχους της.  

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.