Το Metropolis Mall of Larnaca εντάχθηκε στο Ablebook App - AbleBook

Το Metropolis Mall of Larnaca εντάχθηκε στο Ablebook App

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ακόμα μία συνεργασία μας.

Η εφαρμογή Ablebook αρχίζει μία νέα συνεργασία με το Εμπορικό Κέντρο ‘’Metropolis Mall of Larnaca’’.
Μία εφαρμογή η οποία θα παρέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες και υπηρεσίες, γύρω από την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ μέσα στα αστικά κέντρα και στα χωρία της περιφέρειας της Κύπρου.
Μπορείτε μάθετε περισσότερες πληροφορίες για εμάς πατώντας στο πιο κάτω σύνδεσμο. (https://linktr.ee/ablebook)


Πιο συγκεκριμένα το Ablebook app προσφέρει τέσσερα (4) χαρακτηριστικά.

Το πρώτο χαρακτηριστικό είναι ένας διαδραστικός χάρτης που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν την τοποθεσία που θέλουν να κατευθυνθούν, με δυνατότητα πιο σύνθετων επιλογών. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να δουν τις διαθέσιμες διευκολύνσεις προσβασιμότητας σε κάθε τοποθεσία μέσω φωτογραφιών , καθώς και να κατευθυνθούν στις επιχειρήσεις και να επικοινωνήσουν μαζί τους. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε κάποιον χώρο, με άμεση επικοινωνία μαζί μας. Τέλος στην εφαρμογή, υπάρχουν πάνω από 1000 τοποθεσίες που δείχνουν τις διευκολύνσεις τους προς τα Αμεα καθώς και όλοι δημόσιοι χώροι στάθμευσης για ΑμεΑ στην Κύπρο.

Δεύτερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η Ablecard. Μια κάρτα μέλους αποκλειστικά για άτομα με αναπηρίες όπου επιχειρήσεις που βρίσκονται μέσα στην εφαρμογή παρέχουν επιπλέον προνόμια στα άτομα με αναπηρίες π.χ εκπτώσεις.

Τρίτο χαρακτηριστικό της εφαρμογής μας, είναι το Kids section. Aυτή η ενότητα παρέχει πληροφορίες για προσβάσιμους χώρους όπου τα παιδιά με αναπηρίες μπορούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, όπως πάρκα, γυμναστήρια, ομάδες / ακαδημίες αθλητισμού, μονοπάτια στη φύση και άλλα.

Το τελευταίο διαθέσιμο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι το Ablebook Portal. Μέσω του Ablebook Portal οι επιχειρήσεις αλλά και οι δημοτικοί φορείς έχουν την δυνατότητα να χειρίζονται τις τοποθεσίες τους στην εφαρμογή να αλλάζουν το περιεχόμενο, ώρες λειτουργίας και φωτογραφίες κτλ. Πάντα υπάρχει έλεγχος της Ablebook σε περίπτωση αλλαγής των διευκολύνσεων, ότι ακολουθούνται οι κατάλληλες προδιαγραφές.

Η εφαρμογή μας με τις ψηφιακές της παροχές επικεντρώνεται στη βελτίωση της προσβασιμότητας στις αστικές υπηρεσίες, με σκοπό την ενσωμάτωση και συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία στο αστικό περιβάλλον και στην κοινωνία.

Το Metropolis Mall έχει ήδη σχεδιαστεί με γνώμονα την απρόσκοπτη πρόσβαση και πλοήγηση των ατόμων με αναπηρίες στο Εμπορικό Κέντρο. Αφού ήδη διατίθενται θέσεις στάθμευσης κοντά στις εισόδους για άτομα με αναπηρίες, ράμπες και ανελκυστήρες, ενώ υπάρχουν διαθέσιμα τροχοθραμμάτα για την ευκολότερη μετακίνηση τους στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος. Επιπλέον, υπάρχουν προσβάσιμες τουαλέτες για άτομα με αναπηρίες. Στα εστιατόρια προσφέρονται επίσης vegan επιλογές, για να διευκολύνουν τα άτομα με διατροφικούς περιορισμούς. Τέλος, υπάρχουν προσβάσιμα ATM για να διευκολύνουν την ανάληψη μετρητών από τα άτομα με αναπηρίες.

Με την συνεργασία μας θα παρέχουμε την δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής που επισκέπτονται το Metropolis Mall να γνωρίζουν σε ποια σημεία του Εμπορικού Κέντρου βρίσκονται οι απαραίτητες πρόσβασεις γι’ αυτούς. Καθώς και στην περίπτωση που χρειαστούν κάποια βοήθεια, υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με αρμόδια άτομα του Εμπορικού Κέντρου. Ως αποτέλεσμα να μπορούν όλοι ανεξαιρέτως να κάνουν τα ψώνια τους και να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους χωρίς εμπόδια.

Κλείνοντας, η συνεργασία μεταξύ Ablebook και Metropolis Mall είναι ένα σημαντικό βήμα για μια κοινωνία ισότητας και συμπερίληψης. Παρέχοντας εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες, το Metropolis Mall αποτελεί ανεπιφύλακτα ένα παράδειγμα για άλλες επιχειρήσεις.

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.