Νέα Συνεργασία της Εφαρμογής Ablebook με τα Εστιατόρια McDonald's - AbleBook

Νέα Συνεργασία της Εφαρμογής Ablebook με τα Εστιατόρια McDonald’s

Ανακοινώνουμε με χαρά την συνεργασία της McDonald’s με την εφαρμογή Ablebook, εντάσσοντας τα 23 εστιατόρια τους στην πλατφόρμα της. Αυτή η συνεργασία στοχεύει στη διευκόλυνση της πρόσβασης και την παροχή πληροφοριών για άτομα με αναπηρία και άλλες ευάλωτες ομάδες.

Η Ablebook είναι μια καινοτόμος εφαρμογή σε Android και iOS συσκευές που στοχεύει στη βελτίωση της προσβασιμότητας και στην υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία και άλλων ευάλωτων ομάδων, προσφέροντας πληροφορίες και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Τα εστιατόρια McDonald’s προσφέρουν μια σειρά από προσβάσιμες υποδομές, όπως ειδικούς χώρους στάθμευσης κοντά στις εισόδους, ράμπες, προσβάσιμες τουαλέτες και άνετους χώρους για αμαξίδια. Μέσω της συνεργασίας αυτής, οι χρήστες της εφαρμογής Ablebook που επισκέπτονται τα εστιατόρια McDonald’s μπορούν να ενημερώνονται για τα προσβάσιμα εστιατόρια τους και να ζητούν βοήθεια, εάν χρειαστεί, από το αρμόδιο προσωπικό. Έτσι, διασφαλίζεται ότι όλοι οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους και τις στιγμές τους χωρίς εμπόδια.

Η συνεργασία μας με τα εστιατόρια McDonald’s αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση μιας πιο ισότιμης και ανοιχτής κοινωνίας για όλους. Προσφέροντας εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία, η McDonald’s συμβάλλει θετικά στην κοινωνική πρόοδο και αλληλεγγύη.

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.