Η Infocredit Group Τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Responsible Business Awards 2023 - AbleBook

Η Infocredit Group Τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Responsible Business Awards 2023

Η Infocredit Group είναι ενθουσιασμένη να ανακοινώσει την αναγνώρισή της στα Cyprus Responsible Business Awards 2023, που διοργανώθηκαν από την Boussias. Η εταιρεία εξασφάλισε περήφανα το διακεκριμένο Χρυσό βραβείο. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε χθες στο Galu Seaside στη Λάρνακα.

Τα Cyprus Responsible Business Awards 2023 αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στην υποστήριξη της κοινωνίας. Η συνεχής υποστήριξη της Infocredit Group προς την Ablebook έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία. Η Infocredit Group κέρδισε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Κοινωνία”, υπογραμμίζοντας τη σταθερή της δέσμευση στην κοινωνική ευθύνη και την υποστήριξη της κοινότητας.

Ο Θεόδωρος Κρίγκου, Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group, σχολίασε για το βραβείο: “Είμαστε τιμημένοι που λαμβάνουμε αυτή την αναγνώριση, και αυτό το βραβείο είναι απόδειξη της δέσμευσής μας για κοινωνική ευθύνη. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες όπως η Ablebook που έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας. Προσκαλούμε επίσης άλλες εταιρείες να μας ενώσουν στην υποστήριξη αυτών των ζωτικών πρωτοβουλιών. Εργαζόμενοι μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό περιβάλλον για όλα τα μέλη της κοινότητάς μας.”

Ο Ανδρέας Βασιλείου, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος στην Ablebook, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του: “Οι μεγαλύτερες ευχαριστίες ανήκουν στην Infocredit Group και συγκεκριμένα στον Θεόδωρο Κρίγκου για την συνεχή του υποστήριξη. Ο Συμεών Στυλιανού, Σύμβουλος Μετασχηματισμού & Ποιότητας Δεδομένων στην Infocredit Group και Συνιδρυτής & Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην Ablebook, δήλωσε επίσης ‘’Η υποστήριξη για άλλους ανθρώπους μας επέτρεψε να υλοποιήσουμε δράσεις που βελτιώνουν τη ζωή της κοινωνίας και των ανθρώπων με αναπηρίες. Οι πρωτοβουλίες μας συνέβαλαν στη δημιουργία ενός πιο συμπεριληπτικού περιβάλλοντος για όλους. Αυτό το βραβείο στέφει τις προσπάθειές μας και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την αποστολή μας. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.’’

Η Infocredit Group παραμένει αφοσιωμένη στην καλλιέργεια μιας κουλτούρας κοινωνικής ευθύνης και ενθαρρύνει άλλους να συμβάλουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους.

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.