Η αλυσίδα καταστημάτων foodhaus τώρα στην εφαρμογή Ablebook - AbleBook

Η αλυσίδα καταστημάτων foodhaus τώρα στην εφαρμογή Ablebook

Η εφαρμογή Ablebook ξεκινάει μια νέα συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων foodhaus. Αυτή η συνεργασία συμβάλλει στην παροχή όλων των σχετικών πληροφοριών και υπηρεσιών που αφορούν την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία και ευάλωτων ομάδων.

Τα καταστήματα τροφίμων foodhaus παρέχουν χώρους στάθμευσης αναπήρων κοντά στις εισόδους τους, ράμπες, προσβάσιμες τουαλέτες για άτομα με αναπηρίες και άνετους χώρους για αμαξίδια. Με τη συνεργασία μας, οι χρήστες της εφαρμογής που επισκέπτονται τα καταστήματα foodhaus μπορούν να ενημερώνονται για τα προσβασιμότητα τους και να ζητήσουν βοήθεια εάν χρειαστούν, μέσω επικοινωνίας με αρμόδια άτομα του κάθε καταστήματος. Έτσι, όλοι μπορούν να ψωνίσουν χωρίς εμπόδια.

Η συνεργασία μας με τα καταστήματα τροφίμων foodhaus αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς μια κοινωνία πιο ισότιμη και ανοιχτή σε όλους. Προσφέροντας εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες, τα καταστήματα foodhaus συμβάλλουν θετικά στην κοινωνική πρόοδο και αλληλεγγύη.

Recent Posts

This site is registered on wpml.org as a development site.