Μοίρασαν “δωρεάν αγκαλιές” στο Αεροδρόμιο Λάρνακας οι μαθητές του ειδικού σχολείου Αγίου Σπιρύδωνα (Βίντεο])

Μια ωραία έκπληξη περίμενε τους ταξιδιώτες και υπαλλήλους του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς, οι μαθητές του ειδικού σχολείου Αγίου Σπιρύδωνα, πρόσφεραν απλόχερα δωρεάν αγκαλιές σε όλους. Κάποιοι δέχτηκαν με πολύ χαρά αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία των παιδιών, άλλοι πάλι ήταν λίγο διστακτικοί.

Το μεγαλύτερο αντίδοτο μίας ίωσης βρίσκεται στην… αγκαλιά

Σύμφωνα με το Carnegie Mellon University της Αμερικής, το μεγαλύτερο αντίδοτο μίας ίωσης βρίσκεται στην αγκαλιά. Είναι ουσιαστικά μία «φυσική» βιταμίνη που παίρνει ο οργανισμός ώστε να μην προσβληθεί από κάποια ίωση.

Βελτιώνει επίσης τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Μια απλή αγκαλιά μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ την υγεία ατόμων με Αλτσχάιμερ. Η αγκαλιά τους κάνει πιο ευτυχισμένους, μειώνει την κατάθλιψη και τους βοηθάει να γίνουν πιο κοινωνικοί με τους γύρω τους.

Όσον αφορά τα ζευγάρια, με το να αγκαλιάζονται ενθαρρύνεται η εμπιστοσύνη ανάμεσά τους και βοηθάει ώστε να συνδεθούν περισσότερο. Μια αγκαλιά ή κρατώντας απλά το χέρι του συντρόφου μας, μειώνει το στρες και τις επιβλαβείς φυσικές επιδράσεις του. Το αγκάλιασμα σίγουρα βοηθάει να αποκτήσουν μία πιο καλή σχέση.

Δώστε μια αγκαλιά, ο καθένας μας τη χρειάζεται, για να βελτιώσουμε τον ψυχισμό, την διάθεση και την ημέρα μας!