Κινήσεις αισιοδοξίας και ελπίδας κάνει ξανά ο μικρός Αντώνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Γονείς μικρού Αντώνη
«Να νιώσεις ένα χάδι που το παιδί σου δεν μπορούσες…τώρα νιώθεις το, σε παίρνει αγκαλιά.»
Ο Αντώνης κινεί τα χεράκια του, ανοιγοκλείνει τα μάτια του, παίζει με τα παιχνίδια του και ζωγραφίζει. Όλα αυτά τα μικρά, απλά και αυτονόητα που πριν κάποιους μήνες φάνταζαν άπιαστο όνειρο για το παιδί που συγκίνησε όλη την Κύπρο. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι τόσο διαφορετικά!

«Ο Αντώνης μας είναι πολύ καλά δόξα τω Θεώ, μας εκπλήσσει καθημερινά με την εξέλιξή του κάθε μικρό βήμα που κάνει για μας είναι τεράστιο.»

«Άρχισε να έχει πολύ σημαντικά σημάδια βελτίωσης με ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον.»
Η ιστορία του μικρού Αντώνη έγινε γνωστή τον Αύγουστο του 2019 όταν άρχισε να δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του. Ένα δύσκολο ταξίδι τόσο για τον ίδιο το μικρό όσο και για την οικογένειά του είχε μόλις αρχίσει. Όλη η Κύπρος στάθηκε βράχος στο πλευρό της οικογένειας του παιδιού που κατάφερε να συγκινήσει όλους μας.

«Μέχρι και πριν ένα χρόνο ο Αντώνης δεν μπορούσε καν να κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του, εθεωρείτο παραπληγικός, δεν είχε ούτε έλεγχο της κεφαλής ή να κάτσει.»

«Υπάρχει φως, υπάρχει ελπίδα και αυτό το παιδί μας δίνει μαθήματα ζωής.»
Η καινοτόμα και επαναστατική θεραπεία που έλαβε ο μικρός Αντώνης στη Βοστώνη έφερε αποτελέσματα. Η ελπίδα για ζωή αναπτερώθηκε και πάλι. Σήμερα ο Αντώνης χαρίζει χαμόγελα και θετική διάθεση σε όλους.

«Είναι πάντα χαρούμενος, χαμογελαστός, πάντα θετικός ποτέ δεν τα βάζει κάτω.»
Στάθηκε στα πόδια του

Τα ευχάριστα νέα άρχισαν από χθες με τον Παναγιώτη Ραφαήλ από την Ελλάδα. Μετά τη θεραπεία που επίσης έκανε στη Βοστώνη κατάφερε να σταθεί στα πόδια του προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. Το 2020 τόσο για τον Αντώνη όσο και για τον Παναγιώτη Ραφαήλ μπήκε με τον πιο αισιόδοξο τρόπο!!!!

Πηγή: alphanews.live