Από τα ομορφότερα βίντεο… Διδυμάκια σπρώχνουν το τροχοκάθισμα του πατέρα τους

Ένα συγκινητικό βίντεο με ηχηρά μηνύματα κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο απεικονίζονται τα δύο παιδιά του αθλητή Χάρη Θεοχάρους, να σπρώχνουν το τροχοκάθισμά του.

Το βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό η Άντρη Καντιλάφτη Θεοχάρους, σύζυγος του Χάρη Θεοχάρους συγκινεί τους πάντες.

«Τα δύο μικρά δίδυμα με βήματα που μπουσουλάνε σπρώχνουν το καροτσάκι του μπαμπά με τόση χαρά αλλά και απέραντη έγνοια. Ο Χάρης και Άντρη αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα, ένα ζευγάρι που θυμίζει τι πάει να πει πραγματική αγάπη αλλά και αφοσίωση στην οικογένεια», έγραψε σε ανάρτησή της η REACTION.

Ο Χάρης Θεοχάρους, παραδίδει μαθήματα ζωής, αφού αγωνίζεται σε μία από τις υφιστάμενες ομάδες μπάσκετ με αμαξίδιο τους «Nicosia Team Rollers», η οποία ιδρύθηκε το 2015 με πρωτοβουλία της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ), με πρόεδρο τον Δημήτρη Λαμπριανίδη.

Στόχος είναι η προαγωγή, η ενθάρρυνση και η ανάπτυξη του αθλητισμού μεταξύ των ατόμων με αναπηρίες καθώς και η επανένταξη αυτών των ανθρώπων στον αθλητισμό.

Πηγή: reporter.com.cy