Κορίτσι άφησε κουμπαρά σε ίδρυμα στη Λάρνακα, δεν είπε ούτε όνομα και έφυγε

Είναι κάποιες πράξεις τόσο ανιδιοτελείς, τόσο αγνές και τόσο όμορφες, που δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς σε αυτές. Μία από αυτή έκανε τη μέρα των Χριστουγέννων ένα κορίτσι στη Λάρνακα.
Μετέβη στο ίδρυμα Άγιος Γεώργιος – Χριστάκη Χασάπη, το οποίο είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου λόγω οικονομικών προβλημάτων και ζήτησε τον υπεύθυνο. Βρήκε τις φροντίστριες, τους έδωσε ένα κουμπαρά και μέχρι να γυρίσουν τις πλάτες να τον τοποθετήσουν στο γραφείο, το κορίτσι είχε εξαφανιστεί.
«Μας συγκίνησε πάρα πολύ η πράξη της. Σήμερα ανοίξαμε αυτόν τον κουμπαρά. Είχε μέσα και χαρτονομίσματα αλλά κυρίως κέρματα του ενός, των δύο ευρώ αλλά και μικρότερης αξίας. Όταν τα μετρήσαμε ήταν 438 Ευρώ και 85 σεντ. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι πράξη προς μίμηση. Για την ίδια ήταν πιο σημαντικό να βοηθήσει παρά να αγοράσει κάτι για τον εαυτό της», σημείωσε η κ. Καλογέρη.
Θέλοντας να ευχαριστήσει, τον πιο μικρό φύλακα άγγελο του ιδρύματος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Μιχαλάκης Μάλλας, μέσω του λογαριασμού του στο facebook έγραψε:
«Ημέρα Χριστουγέννων είχαμε επίσκεψη από ένα άγνωστο κορίτσι (ξένης Υπηκοότητας).Μας άφησε τον κουμπαρά της ,€438.85 .Ούτε το όνομα της γνωρίζουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους από το Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος -Χριστάκη Χασάπη. Μπράβο για την πράξη της και ο Θεός μαζί της».
Πηγή: reporter.com.cy