«Ξιουρίστε τζαι πλουμίστε τον Δήμαρχο» (ΦΩΤΟ)

Συνολικά 900 ευρώ συγκεντρώθηκαν από το ξύρισμα του Δημάρχου Λιβαδιών Μάριου Αρμένη, που έγινε για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λιβαδιών αναφέρεται ότι «η εκδήλωση που είχε τίτλο «Ξιουρίστε τζαι πλουμίστε τον Δήμαρχο» πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Σάββα, είχε στόχο την ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ Λάρνακας και διοργανώθηκε από ομάδα εθελοντών του Δήμου Λιβαδιών και τον Σύνδεσμο Γυναικείων και Ανδρικών Κομμώσεων Λάρνακας.

Το ξύρισμα του Δημάρχου «ο οποίος έμεινε αξύριστος για τρεις εβδομάδες,  έγινε συνοδεία βιολιού, λαούτου, τσιαττιστών και ποιημάτων. Πλήθος κόσμου έσπευσε στην εκδήλωση συνεισφέροντας και ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τον ΠΑΣΥΚΑΦ Λάρνακας και τις υπηρεσίες που προσφέρει και συνολικά από το ξύρισμα του Δημάρχου Λιβαδιών συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ».

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επίσης κόψιμο, κτένισμα και ξύρισμα για τους ενδιαφερόμενους, ενώ αρκετές νεαρές προσέφεραν τα μαλλιά τους για να γίνουν περούκες.

Συνολικά από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε ποσό άνω των 1,200 ευρώ που δόθηκε στον ΠΑΣΥΚΑΦ Λάρνακας.

Πηγή: alphanews.live