Επέστρεψε στην Κύπρο ο μικρός Αντώνης

Η ιστορία του είχε συγκινήσει και συνεχίζει να συγκινεί. Ο Μικρός Αντώνης, ο Αντώνης της Κύπρου, που από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, πάλεψε για να ζήσει, επέστρεψε με την οικογένεια του στο νησί μας. Ο μικρός μαχητής της ζωής, αφού έλαβε τη γονιδιακή θεραπεία στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, αλλά και όλες τις ενδεδειγμένες εξετάσεις που ακολούθησαν, επέστρεψε στην Κύπρο δυνατότερος, επέστρεψε νικητής.

Σήμερα στις 7 το πρωί υποδεχθήκαμε τον μικρό ήρωα στο Διεθνή Αερολιμένα της Λάρνακας, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο το οποίο τον πήγε απευθείας στο σπίτι του για να ξεκουραστεί μετά από το υπερατλαντικό ταξίδι.

Η μητέρα του μικρού Αντώνη με δάκρυα χαράς και συγκίνησης λίγο μετά την άφιξη τους, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους πολίτες που προσέτρεξαν για να την στηρίξουν, τα πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα της, αλλά και το κράτος που ανέλαβε όλα τα έξοδα της πολυδάπανης θεραπείας και ειδικότερα την γενική διευθύντρια του υπουργείου υγείας Χριστίνα Γιαννάκη η οποία ήταν δίπλα τους από τη πρώτη στιγμή, ενώ η ίδια υποδέχθηκε τον μικρό Αντώνη και την οικογένεια του στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας.

Οι γονείς του όλο αυτό το διάστημα, μέσω της σελίδας «Για τον Αντώνη με αγάπη» ενημέρωναν για την πορεία του μικρού μαχητή στη Βοστώνη όλο τον κόσμο που στήριξε με κάθε τρόπο την προσπάθεια.

Συντροφιά με τον μικρό Αντώνη στο ταξίδι της “ζωής” ήταν και ο Παναγιώτης-Ραφαήλ ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες που του χορηγούνται από τις 21 Νοεμβρίου. Από τότε, η αισιοδοξία έχει επιστρέψει στην οικογένεια, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις. Ενώ μήνυμα ελπίδας για την υγεία του μικρού Αντώνη και του Παναγιώτη – Ραφαήλ έστειλε ο γιατρός Βασίλης Δάρρας, ο οποίος έχει αναλάβει τη θεραπεία τους στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης.

Πηγή: ant1.com.cy