Έκκληση οικογένειας του 19χρονου Νικόλα – Χρειάζονται 750 χιλ. ευρώ για την επέμβαση του στις ΗΠΑ

Τη βοήθεια όλων μας χρειάζεται ο 19χρονος Νικόλας Θεολόγου από τον Κάτω Πύργο Τυλληρίας, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Ο νεαρός χρειάζεται τη στήριξη όλων ούτως ώστε να μεταφερθεί σε ιατρικό κέντρο των ΗΠΑ και να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία.

Μετά από ειδική άδεια που παραχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών, η οικογένεια του 19χρονου Νικόλα διεξάγει έρανο προκειμένου να καλυφθεί το κόστος των εξόδων που απαιτούνται και της επέμβασης.

Μιλώντας στο «Μέρα Μεσημέρι» ο πατέρας του 19χρονου, Σάββας Θεοδώρου, αναφέρει πως η επέμβαση κοστίζει 750 χιλιάδες ευρώ.

Όπως είπε ο κ. Θεοδώρου, όταν είχαν ψάξει δια μέσου του Υπουργείου Υγείας για να βρεθεί κάποιο νοσοκομείο στην Ευρώπη για να μεταβεί ο νεαρός στάθηκε αδύνατο λόγω της θέσης του όγκου που βρίσκεται στον εγκέφαλο του.

Σημείωσε δε, πως «Βρήκαμε κάποιο εξειδικευμένο κέντρο στην Αμερική το οποίο μπορεί να κάνει επέμβαση στον Νικόλα», ωστόσο για να γίνει πρέπει να μαζευτεί αυτό το ποσό.

Ερωτηθείς αν το Υπουργείο Υγείας προτίθεται να καταβάλει κάποιο ποσό για να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται, ο κ. Θεοδώρου απάντησε πως έχει επικοινωνήσει με το Υπουργείο και περιμένει να του απαντήσουν με ποιο ποσό μπορεί να τους βοηθήσει.

«Το Υπουργείο αναμένουμε να καλύψει ένα μικρό μόνο μέρος του ποσού και ζητάμε την βοήθεια του κόσμου για να μπορέσουμε να μεταβούμε γρήγορα στην Αμερική», πρόσθεσε.

Για να βοηθήσετε σε αυτή την προσπάθεια μπορείτε να συνεισφέρετε στον πιο κάτω λογαριασμό που φαίνεται στην φωτογραφία, να ρωτήσετε για τα κουπόνια εισφορά που υπάρχουν σε διάφορα υποστατικά ή να επικοινωνήσετε με τον πατέρα του 19χρονου Νικόλα στο  99424444.

Πηγή: ant1.com.cy