Φυλάκιση ή και υψηλό πρόστιμο για στάθμευση σε χώρους ΑΜεΑ

Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης μέχρι και ένα χρόνο ή και πρόστιμο 1285 ευρώ αναμένεται να έρθουν όσοι ασυνείδητοι μη δικαιούχοι οδηγοί αποφασίσουν να σταθμεύσουν σε χώρους ΑΜεΑ, σύμφωνα με εγκύκλιο της Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρη Λαμπριανίδη στο Facebook, αναφέρεται ότι με εγκύκλιο της Αστυνομίας, όσοι παρκάρουν παράνομα σε χώρους στάθμευσης ΑμεΑ ή χρησιμοποιούν παράνομα την μπλε κάρτα, σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης ή σε χώρους που έχουν ελεγχόμενη είσοδο θα καταγγέλλονται από αστυνομικούς και θα έρχονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης μέχρι και ένα χρόνο ή/και χρηματικό πρόστιμο πέραν των χιλίων ευρώ.

Ο κ. Λαμπριανίδης απηύθυνε τα συγχαρητήρια του στον Αρχηγό Αστυνομίας αλλά και τους συνεργάτες του για την αξιοποίηση της πρόνοιας του νόμου.

«Συγχαρητήρια στον Αρχηγό Αστυνομίας και τους συνεργάτες του που επιτέλους θα αξιοποιήσουν αυτή την πρόνοια του νόμου», καταλήγει ο κ. Λαμπριανίδης.

Σε μια ιδιαιτερα σημαντική απόφαση προχώρησε η Αστυνομία Κύπρου για καταπολέμηση της παράνομης στάθμευσης σε ιδιωτικούς…

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Lambrianides στις Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Πηγή: philenews.com