Ο άγνωστος Γολγοθάς του Ξιούρουππα, η συγκίνησή του και το μεγάλο ευχαριστώ (vid)

Μια άγνωστη αλλά συνάμα συγκινητική ιστορία, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή του Alpha, «Soundtrack of Love», αναφορικά με τη ζωή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Πανίκου Ξιούρουππα.
Ο γιος του πρώην παίκτη Ομόνοιας και Ανόρθωσης, Χρίστος Ξιούροππας, αντιμετώπιζε πρόβλημα με την όρασή του, με τους γονείς του να κάνουν τα πάντα μέσω ταξιδιών και εγχειρήσεων για να βελτιώσουν την κατάστασή του.
Παράλληλα, η κόρη του ζευγαριού, Μαρία, είχε γεννηθεί πρόωρα και αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας. Οι δύο γονείς στάθηκαν στα πόδια τους και αντιμετώπισαν τις δυσκολίες της ζωής, φτιάχνοντας μια πολύ όμορφη οικογένεια.
Η γυναίκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Άννα, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω της εκπομπής στον άντρα της, ενώ ο ίδιος τη χαρακτήρισε ως «τη δύναμη και τη ψυχή της οικογένειας».
Εδώ και δέκα-δώδεκα χρόνια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι πρόεδρος του συνδέσμου «Ηλιαχτίδα» και επιτελεί κοινωνικό έργο για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

 

«Την πάθαμε πάλι (σ.σ. γελά). Να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου. Έχουμε περάσει αρκετά δύσκολα σαν οικογένεια, αλλά οι δυσκολίες μας έχουν ενώσει. Φτάσαμε στο τέλος και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας. Ζούμε με τους δικούς μας ανθρώπους υπέροχα. Κακά τα ψέματα λόγω της καριέρας μου δεν είχα τον χρόνο να πηγαίνω στις εγχειρήσεις. Είχαμε διάφορα προβλήματα. Για όλα ήταν η Άννα που τα έκανε, ήταν η δύναμη και η ψυχή της οικογένειας. Μέχρι και σήμερα είναι η Άννα που τρέχει τα παιδιά. Χωρίς την Άννα δεν είμαι τίποτα, είμαι τυχερός που την έχω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πανίκος Ξιούρουππας.