Άκης Χρυσάφης: Ενας αθλητής με θέληση και ψυχική δύναμη στο 8ο Natural Mr. Hellas

Την διοργάνωση ενός πανελλήνιου event (8ο Natural MrHellas)  ανάδειξης του καλύτερου συμμετρικού και πιο καλαίσθητου σώματος, ανέλαβαν οι αδελφοί Βασίλης και Γιάννης Γιαντζόγλου, υπεύθυνοι του γνωστού Γυμναστηρίου της πόλης μας «BODYSTYLE».

Tο 8ο Natural Mr Hellas θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στις Σέρρες, το Σάββατο 25 Μαΐου 2019, στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων Σερρών. Ο αγώνας θα αποτελέσει πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της INBA/PNBA που πραγματοποιείται το διάστημα 7-9 Ιουνίου στο Λουτράκι.

Σε αυτή την εκδήλωση πέρα της πολύ μεγάλης συμμετοχής αθλητών, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο θέμα, αντάξιο της προσωπικής προσπάθειας του κάθε αθλητή.

Ακης Χρυσάφης

Εμείς ξεχωρίσαμε την συμμετοχή του φοιτητή Άκη Χρυσάφη. Ενός αθλητή ΑΜΕΑ με θέληση και ψυχική δύναμη πολλαπλάσια της πραγματικά εντυπωσιακής σωματικής του διάπλασης.

Τον Άκη τον γνωρίσαμε στο γυμναστήριο των αφών Γιαντζόγλου ως ένα άτομο με αθλητική συνέπεια, με ξεχωριστό ήθος και ευγένεια.

Πηγή: www.anexartitos.gr