Μοντέλο με σύνδρομο Down έγινε το πρόσωπο μεγάλης εταιρείας καλλυντικών

Η Kate Grant είναι μόλις 20 ετών και κατάφερε να γίνει το νέο πρόσωπο για την καμπάνια του καινούργιου eyeliner που κυκλοφόρησε η εταιρεία Benefit cosmetics. Αυτό που όμως κάνει τόσο ξεχωριστό αυτό το μοντέλο και δίνει μια ελπίδα στην ανθρωπότητα, είναι ότι νεαρή Ιρλανδή πάσχει από το σύνδρομο Down.

Όπως ανακοίνωσε η γνωστή εταιρεία καλλυντικών μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram πριν από λίγες ημέρες «Το δικό μας #womancrushwednesday πηγαίνει στην @kategrantmodel από την Ιρλανδία που φοράει το καινούριο ματ eyeliner Roller Liner. Η Κέιτ είναι ένα αληθινό Benebabe, που πρόσφατα πόζαρε για την καμπάνια μας Roller Liner. Παρακολουθήστε την! Από εδώ και πέρα θα βλέπετε συχνά την Κέιτ».

Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη επιτυχία για την Kate, καθώς πέρυσι το καλοκαίρι η ίδια στέφθηκε βασίλισσα στα καλλιστεία Teen Ultimate Beauty of the World, ενώ περπάτησε και στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Μπέλφαστ. Ακόμα, εμφανίστηκε και στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» που προβάλεται στη Βρετανία.

Αν δεν γνωρίζεις την Benefit Cosmetics, πρόκειται για μια πολυεθνική η οποία διαθέτει περισσότερα από 2.000 καταστήματα σε πάνω από 30 χώρες. Όσο για τον υπεύθυνο του marketing της εταιρείας στην Ιρλανδία, δήλωσε ότι ανυπομονούσε να συνεργαστεί με την 20χρονη και ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος για αυτήν τη δουλειά. Σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου, η Kate «Ενσαρκώνει όλα όσα πιστεύουμε, το να ξεπερνάς τις αντιξοότητες, να ζεις με θετική ενέργεια και να την εκπέμπεις».

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τη ζωή της παρακάτω:

Πηγή: diaforetiko.gr