9χρονος μάζεψε πάνω από 5.000$ πουλώντας σπιτική λεμονάδα για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα για τον βαρία άρρωστα αδερφό του

Ένα 9χρονο αγόρι από τη Νότιο Καρολίνα μάζεψε περισσότερα από 5.000$ πουλώντας σπιτική λεμονάδα για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα του αδελφού του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Andrew Emeryανέφερε πως ήθελε να βοηθήσω οικονομικά τους γονείς του, καθώς ο αδερφός του, ο Dylan, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας σπάνιας νευρολογικής κατάστασης.

Το Σάββατο, το νεαρό αγόρι εγκατέστησε έναν πάγκο με λεμονάδα σε μια αντιπροσωπία μεταχειρισμένων Φορτηγών στη γενέτειρα του στο Greenwoodκαι μάζεψε σχεδόν 5.000€ μέσα σε μόλις 2 ώρες.

Πουλούσε λεμονάδα και μπλουζάκια με το hastag#TeamDylan για να υποστηρίξει τον αδερφό του. Τα λεφτά τα οποία συγκέντρωσε θα προστεθούν στα χρήματα τα οποία μαζεύτηκαν σε μία φιλανθρωπική συναυλία η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και σε εκείνα τα οποία μαζεύτηκαν από μία σελίδα η οποία δημιουργήθηκε στο GoFundMeγια τον αδερφό του.

”Με τα λεφτά που μάζεψα θα πληρώσω τα έξοδα του γιατρού και θα του αγοράσω και ένα αρκουδάκι“ δήλωσε ο Andrewστο The Index-Journal.

“Θέλω να βοηθήσω τον Dylan. Είναι αδελφός μου.”

Πηγή: diaforetiko.gr