Χόρεψε στον γάμο της κόρης του και ας ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό

Ένα συγκινητικό βίντεο δείχνει μια νύφη από την Αλαμπάμα να χορεύει με τον ετοιμοθάνατο πατέρα της στο γάμο της. Η Mary Bourne Roberts χόρεψε με τον πατέρα της Jim το αγαπημένο τους τραγούδι “I Hope You Dance” της Lee Ann Womack.

Ο Jim διαγνώστηκε με πολύμορφο γλοιοβλάστωμα, μια επιθετική και ανίατη μορφή καρκίνου του εγκεφάλου τον Μάιο του 2017. Η ζοφερή διάγνωση έκανε την κόρη του να μην είναι σίγουρη αν θα μπορούσε ο πατέρας της να παρευρεθεί στο γάμο της με τον James Butts.

Το συγκινητικό βίντεο της γαμήλιας δεξίωσης της Mary Bourne δείχνει την ίδια και τον πατέρα της, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρική καρέκλα, να κρατάνε ο ένας το χέρι του άλλου καθώς χορεύουν και ψιθυρίζουν το τραγούδι τους. Ο συγκινητικός αυτός χορός μεταξύ πατέρα και κόρης έκανε σχεδόν όλους τους καλεσμένους να κλάψουν.

Η Mary Bourne είπε στην Fox News ότι η εμπειρία της ήταν «άκρως συγκινητική», προσθέτοντας ότι ο χορός αυτός ήταν ένα όνειρο που ήθελε να ζήσει με τον πατέρα της για πολλά χρόνια.

Η μητέρα της Tracy είπε: «Η οικογένεια μας έχει καταρρακωθεί τόσο πολύ από την διάγνωση του Jim. Χαρήκαμε όλοι που ήταν στο γάμο της κόρης μας και χόρεψε μαζί της… Ο χορός αυτός ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και για τους δυο.»

Πηγή: diaforetiko.gr